Mit is értünk az arcmasszázs alatt?

A hagyományos gyógyászat szerint az egész emberi test az arcunkon tükröződik, amin minden egyes szervnek saját speciális pontja van. Ha ezen szervek valamelyike nem működik megfelelően, akkor a problémák jelentkeznek az adott szervnek tulajdonított területen akár izomfeszültség, zsibbadás, vagy egyéb furcsa érzés formájában.

Forrás: Internet

Az arcmasszázs alkalmazásával az izomfeszültségek feloldódnak, aminek következtében pozitív hatással lehetünk az adott szervre. Emellett fizikai és pihentető hatásának köszönhetően a vér- és a nyirokkeringés jelentősen javul, így a bőr selymesebbé és rugalmasabbá válik. Általánosságban elmondható, hogy az arcmasszázs mind fizikális, mind mentális harmóniát idéz elő.

A masszázs során a reflex pontokra különböző mértékű nyomást gyakorolnak, ami kiváltja a központi idegrendszer és a belső szervek pozitív válaszát és aktiválja a tesz öngyógyító folyamatait.

Mik az arcmasszázs előnyei?

  • Serkenti az arc vérkeringését és nyirokkeringését, javítja az anyagcserét.
  • Enyhíti a gyulladt bőr problémáit.
  • Csillapítja a fejfájást, a migrént és a fáradtságot.
  • Segít javítani a homlok- és orr-melléküregek eltömítődésén, javítva ezzel a megfázás, vagy allergia tüneteit.
  • Eltávolítja a szennyeződéseket és a méreganyagokat az egész testből.
  • Megelőzhetők vele a ráncok és a szeplők.
  • Segíthet megakadályozni a dohányzási és az alkoholfüggőséget.

Van-e az arcmasszázsnak valamilyen melléhatása?

Egyáltalán nincsenek mellékhatások!

Az arcmasszázst kézzel végzik, és természetes krémeket használnak.

Már az első masszázs után lehet érezni a pozitív hatást az arcbőrön és az általános egészségügyi állapotban. Viszont e hatás hosszú ideig való fenntartásához, gyakori masszázs javasolt.

Milyen gyakran kell a masszázst megismételni?

A masszázs alkalmazása heti 2-3 alkalommal való rendszerességgel ajánlott

Milyen hosszú egy kezelés?

A kezelés egy alkalmának időtartama 30 perc.

A kezelési eljárás eltérő és a személyes igényekhez igazodik. Minél gyakrabban vesz részt a páciens a kezeléseken, annál jobb hatás mutatkozik a bőrén. A hatás fenntartása érdekében 5-10 alkalom gyakran ajánlott és igény szerint meghosszabbítható.

Vannak-e ellenjavallatok az arcmasszázzsal kapcsolatban?

Friss trauma, műtét utáni állapot, láz, fertőző betegségek, rosszindulatú daganatok, erős bőrhámlás, vérzés, vagy véralvadási problémák esetén a kezelés nem javasolt.

IDŐPONTFOGLALÁS:

Budapest- Vietkimhong Klinika, 1051 Budapest, Arany János u.33, 1.em.2, 127-es kapucsengő. Rendelési idő: Hétfő, Péntek, 9:00- 18:00. Dr. Nguyen Hong, Tel: +36 70 943 1878, Email: hongnbcc@gmail.com

Miskolc- 3525 Miskolc, Kis-Hunyad utca 45, földszint, 2. ajtó. CSPmed Rendelő. Rendelési idő: Szerda 10:00- 17:00. Dr. Nguyen Hong, Tel: +36 70 943 1878, Email: hongnbcc@gmail.com

Győr-  Vietkimhong Klinika, 9026 Győr, Körtöltés út 5, MediGála Orvosi rendelő. Rendelési idő: Szerda 10:00- 17:00. Időpontfoglalás: +36 30 457 6766, info@medigala.hu