SZAKTERÜLET:

Akupunktúrás orvos, fonalbeültetés orvos.

ÜDVÖZLÖM!

Általános orvosként, az egészségügyi intézményekben végzett gyakorlatom során gyakran éreztem azt, hogy a betegek számára a legideálisabb az lenne, ha nemcsak gyógyszeres kezelésben részesülnének, hanem más, kiegészítő, alternatív gyógymódokat is igénybe vehetnének, és ezáltal felépülésük is gyorsabb lenne. Épp e miatt éreztem szükségét annak, hogy a kínai orvoslás területére szakosodjam.

A hagyományos kínai orvoslás (HKO) egy rendkívül hatásos gyógymód, amelyet már évezredek óta alkalmaznak krónikus, illetve ritka betegségek kezelésére és rehabilitációs célokra. Az akupunktúra a HKO kulcseleme, amely fokozza a test energiaáramlását, és ezáltal segíti öngyógyító képességének helyreállítását. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) 2003-ban az akupunktúrát hatékony kiegészítő kezelésként ismerte el, amelynek kulcsfontosságú szerepe van a betegségek megelőzésében, illetve az egészség fenntartásában. Napjainkban az akupunktúrás kezelések világszerte elterjedtek, számos továbbfejlesztett módszer ismeretes, mint például az elektromos akupunktúra, a lézeres akupunktúra, vagy például a fonálbeültetés.

Úgy vélem, minél szélesebb körű ismeretekkel rendelkezünk, annál hatékonyabb megoldásokat tudunk kínálni sokak számára. Épp ezért gondolom úgy, hogy a nyugati orvoslás és az akupunktúra együttes alkalmazása nagyban elősegíti a pontos diagnózis felállítást, illetve a legoptimálisabb kezelési mód kiválasztását. Immáron 8 éve foglalkozom klasszikus akupunktúrával és fonálbeültetéssel, főbb szakterületeim: a nőgyógyászati, illetve meddőségi problémák, a depresszió, a pánikbetegség, az elhízás és a rákos eredetű betegségek. Mindezek mellett más egészségügyi problémákkal is foglalkozom, mint például az ízületi fájdalmak, az emésztőrendszeri problémák, az inzulinrezisztencia, illetve az alvási problémák. Munkámat teljes odaadással és szakszerűen végzem. Folyamatosan képzem magam, és az újonnan szerzett tudományos ismereteket, illetve gyógyítási technikákat igyekszem beépíteni a kezeléseimbe. A legnagyobb sikert számomra a betegek belém vetett bizalma, illetve gyógyulása jelenti. Klinikámon a páciensek professzionális tanácsadást és szakszerű akupunktúrás kezelést kapnak, és e kettő kombinációja hatékony gyógyulást eredményez számukra.

DIPLOMÁK, KÉPZÉSEK

2023Komplementer hormonegyensúly tanácsadás, Miskolc
2023Gyógynövények energetikája,Táplálkozási javaslatok, Húgyúti fertőzés természetes gyógymódokkal, Továbbképzés  hagyományos kínai orvoslás, Eger
2022Az egészségügyi szakdolgozók jogai, kötelezettségei, Pécsi Tudományegyetem
2021Szülészet- Nőgyógyászati Ultrahang Diagnosztika továbbképzés, Debreceni Egyetem
2021Lézerterápia, a modern fizioterápia eszköze. Hagyományos Kínai Orvoslás és a lágylézer (soft-lézer) lehetőségei. Magyar Honvédkórház. Budapest, Róbert Károly körút. 44.
2020-2022A Hagyományos Kínai Orvoslás és kapcsolt technikái elmélete és gyakorlata szakképzés, Pécsi Egyetem Egészségtudományi Kar
2015-2020Általános  orvosi diploma, Semmelweis Egyetem, Budapest, Hungary
2019 Tanúsítvány az Onkológia alapjairól Akupunktúra, IMS / Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, New York, NY 10021, USA
2017 Akupresszúra Képzés, Állami Egészségügyi Ellátó Központ AEEK, 1085 Budapest
2017-2018 Természetgyógyász képzés, Állami Egészségügyi Ellátó Központ AEEK, 1085 Budapest
2015 – 2018 II. szintű fonalbeültetés, Vietnámi Rehabilitációs Intézet, Budapest, Magyarország
2014 – 2015 Magas szintű akupunktúra képzés, Nemzeti Akupunktúra Kórház, Hanoi, Vietnám  
2013 – 2014 Hagyományos Kínai Orvoslás orvosi szakképzés, Hanoi Orvostudományi Egyetem, Vietnám
2011 – 2013 Erasmus Mundus Mester képzés  Fenntartható Regionális Egészségügyi Rendszerben
Spanyolország, Magyarország, Litvánia  
2003 – 2009 Általános  orvosi diploma, Hanoi Orvostudományi Egyetem, Vietnám.  

TAGSÁG, KONGRESSZUSOK

Magyar Orvosi Kamara Tagsága

Magyar  Akupunktúra Orvosok Tagsága

Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Tagsága

XV Nemzetközi Hagyományos Kínai Orvostudományi Kongresszus, Graz, Ausztria 9/2018, Előadás speaker –  “Fonalbeültetés – Implant akupunktúra”

Magyar Szülészeti és Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaság (MSZNET) IV. Szimpóziuma- Pajzsmirigy és Reprodukció

NYELVISMERET

Angol : Felsőfok, IELTS 7.0

Magyar: Felsőfok

Spanyol: Középfok, DELE B1

Francia: Alapfok

Vietnami: Anyanyelv