Egy csodás nyár jön napsütéses napokkal, zöldellő fákkal, virágzó virágokkal és mosollyal az arcunkon. Ezen a nyáron tele vagyunk reménnyel, és hisszük, hogy a megszokott, régi életünk végre visszatérhet. Egy jobb élet, amely elűzi az eddig maszkok mögé bújtatott, jövőnkkel kapcsolatos aggodalmat és félelmet a szemünkből.

Idén tavasszal és nyáron újra kis angyalokat köszönthetünk a világunkban, és ez engem óriási boldogsággal tölt el. Az elkövetkező hónapokban megérkeznek hozzánk… Nagyon hálás vagyok, hogy segíthetem e kisbabákat a megszületéshez vezető útjukon. Szavakkal nehéz kifejezni, hogy milyen nagy öröm számomra az, amikor a leendő anyukák egy pozitív terhességi teszttel jönnek hozzám, és megmutatják a testhőmérséklet-diagramjukon a gyönyörűen felfelé haladó vonalat, majd kis idővel később a legelső ultrahang eredménnyel térnek vissza, amely megerősíti a terhességet… Önökkel együtt aggódom akkor, amikor este 10 órakor e-mailben kérdeznek a progeszteronszintről, vagy a hastájéki fájdalmakról. De aztán újra boldog vagyok, amikor az apránként növekedő babájukról készült újabb ultrahang felvételekkel érkeznek hozzám. Különös és egyben örömteli módon én magam is mélyen kötődöm ezekhez a kisbabákhoz, és tudniuk kell, hogy én is legalább annyira várom a velük való találkozást, mint amennyire Önök.

Mélyen együtt érzek azokkal is, akik számára ez az öröm még nem érkezett el. De higgyék el, egy sikertelen próbálkozás még nem jelenti a világ végét. Mindig megpróbálhatja újra, ha van még ideje. A siker gyakran nem jön könnyen, vagy véletlenszerű módon, a legtöbb ember életében sokkal inkább érkezik erőfeszítések és erős hit után. Ne keseredjen el! Kérem, nyaraljon ezen a nyáron, kapcsolódjon ki, és frissítse fel testét és lelkét egyaránt! Élvezze a napfényt, élvezze a nyár csodáit, az ízletes és zamatos gyümölcsök ízét. Érezze jól magát, és töltsön kellemes napokat a kedvesével, ne aggódjon most semmi miatt! Kényeztesse magát és a párját is, aki mindig ott áll Ön mellett! Aztán térjen vissza teljesen felfrissülve. Nagyon örülök, hogy találkozhattam Önnel, vagy újra találkozunk majd a nyár után.

Még egyszer köszönöm szépen, hogy hisz bennem és az akupunktúrában. Az akupunktúrával a legfőbb célom az, hogy amennyire csak tudom, támogassam Önt a lehető legjobb eredmény elérésében a termékenységi kezelések során, és végre találkozhassunk az álmai kisbabájával. A sikere az én sikerem is, és a babája az én kis csodám is.

IDŐPONTFOGLALÁS:

Budapest– Vietkimhong Klinika, 1051 Budapest, Arany János u.33, 1.em.2, 127-es kapucsengő. Rendelési idő: Hétfő, Péntek, 10:00- 17:00. Dr. Nguyen Hong. Tel : +36 70 943 1878. Email: hongnbcc@gmail.com