CSP Med Kft – Útlevél az egészséghez –

Cégünk nevében a „csillagpont“ betűszó szerepel, mely átvitt értelemben kapcsolatot jelent. „Útlevelet“ adunk az Önnek megfelelő egészségügyi szakemberhez és tudáshoz. Évtizedes gyakorlatunkkal, szerteágazó szakmai hálózatunkkal az egészségügyben biztonságos megoldást kínálunk a gyógyulást keresőknek.

Dr. Csiba Gábor pályafutását 1981-ben általános orvosként, majd szakorvosként a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Traumatológiai Osztályán kezdte. 1991-től 9 éven át a főigazgató főorvos általános helyetteseként tevékenykedett, majd 2000. július 1-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Korház főigazgató főorvosa.

A Megyei Kórház vezetői teendői ellátása mellett az egészségügy más területén is bizonyította tehetségét. 1990-ben a Magyar Máltai Szeretetszolgálat miskolci csoportjának és a Máltai Gondoskodás Közhasznú Társaság Ápolási Otthonának vezetőjévé választották. 2009-től a Magyar Máltai Szeretetszolgálat egészségügyi Szakszolgálat országos vezetői feladatait is ellátja. Oktatói ténykedése bizonyítja, hogy hangsúlyt fektet az új ismeretek átadására is.

2002. óta folyamatosan tevékenykedik a megye és a város Egészségügyi és Pénzügyi Bizottságának tagjaként. Új kihívást jelentő megbízásként látta el 2007. december 19-től az Észak-Magyarországi Regionális Egészségügyi Tanács elnöki feladatait. 2009-ben megválasztották a „Stratégiai Szövetség a magyar Kórházakért” egyesület elnökének. Tagja az 1989-ben megalakult Keresztény orvosok Magyarországi Társaságának Miskolci Szekciójának.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház főigazgató főorvosa – az Észak-magyarországi Régió Fejlesztési Pólus Stratégia keretében – a Csillagpont Kórház megvalósítását tartja a legnagyobb ívű fejlesztésnek, ami valaha is megvalósult a kórházban, a megyében és a régióban.

A közalkalmazottiság megőrzése, a betegellátás biztonsága, és a folyamatos, magas színvonalú gyógyító munka biztosítása a fő cél számára. Napjaink kihívásainak megfelelve a működés stabilitását megőrizve a kórházvezetés célkitűzése, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetem Oktató Kórház a régió vezető egészségügyi intézménye legyen.

Dr. Buda Klára Radiológus főorvos, egészségügyi menedzser, orvos-közgazdász, ügyvezető

Medigála egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó cég, egy családi vállalkozás, amely név magába hordozza identitásom két legfontosabb alapkövét, ami kötelez. Kötelez a Gál családi név, mely három generáció óta szolgálja a betegek üdvét, a medicinába és a gyógyításba vetett hittel. A Gál család úgy tekint, hogy a beteg ember a legsebezhetőbb, akinek odafigyelésre, türelemre és szakértelemre van szüksége ahhoz, hogy higgyen a saját gyógyulásában, bízzon az orvosaiban, akik végigkísérik ezen az úton. – Dr. Gál Zoltán

Küldetésünk, hogy a hozzánk fordulókat teljes tudásunkkal szolgáljuk. Ezért fontosnak tartjuk, hogy a legkorszerűbb orvos-diagnosztikai eszközök segítségével és tudásunk folyamatos szakmai továbbképzésével, magas színvonalú egészségügyi szolgáltatást nyújtsunk, barátságos, gondoskodó környezetben, amelyben minden páciensünk biztonságban érezheti magát. Szerencsésnek érezzük magunkat, hogy olyan hivatást választottunk, amivel emberek életét tehetjük boldogabbá azáltal, hogy megoldjuk testi és lelki bajaiknak gyógyítását – A MediGála Family Csapata

Foglalkozás – Egészségügy alap és szakellátás

Dr. Fauszt Imre Ügyvezető

1024 Budapest, Fillér utca 21, magasföldszint 5.

Engedély szám : BP-02/NEO/43267-3/2022

Email: fauszti@t-online.hu. Tel: +36 30 921 6082

Adószám: 24145019-2-41

Cégjegyzék szám: 01-09- 992539